Καλωσορίσατε στην Άμφισσα
Σ΄ έναν από τους δημοφιλέστερους αρχοντικούς τόπους, την Άμφισσα, τα Ιστορικά Σάλωνα και το ξενοδοχείο της πόλης Amfissaeum, στο πιο όμορφο σημείο της.

Με μοναδική θέα στο ξακουστό κάστρο της Ωριάς, τον ελαιώνα της και τις βουνοκορφές του Παρνασσού και της Γκιώνας, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, για περιηγήσεις, αρχαιολογικές, ιστορικές, πολιτισμικές και περιβαλλοντικές αναζητήσεις.
 
 
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
 
Χάρτες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΡΙΤΙΚΕΣ χωρίς αντίκρισμα …
Πολλές φορές, γίνονται πιστευτές κριτικές του διαδικτύου, οι οποίες δεν είναι γραμμένες από πελάτες ενός τουριστικού καταλύματος, αλλά, από επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα και εκτελούν παραγγελίες από ανταγωνιστικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, είτε γεωγραφικά, είτε σε σχέση με το «προϊόν» το οποίο προσφέρουν.
Παρουσιάζουν έναντι αμοιβής, δυσμενείς κριτικές με αναληθείς πληροφορίες τις οποίες η πραγματικότητα διαψεύδει. Αυτό συμβαίνει και με το Ξενοδοχείο μας. Παρά δε το γεγονός ότι απαντάμε σε όλα τα σχόλια, οι απαντήσεις μας χάνονται.
Αναζητώντας κάποιος μέσω του διαδικτύου Ξενοδοχείο στην Άμφισσα, θα διαπιστώσει, ότι το μοναδικό Ξενοδοχείο της πόλης, το HOTEL AMFISSAEUM, δεν εμφανίζεται πουθενά. Εμφανίζονται Ξενοδοχεία που δεν ευρίσκονται στην Άμφισσα, αλλά στους Δελφούς, την Ιτέα και σε άλλες μακρινές περιοχές. Ορισμένα δε καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, ή και Camping , εμφανίζονται με εικονικές μορφές, ως Ξενοδοχεία, Studios, ή, οικήματα βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου AirBnB , …παραπλανητικά.
Υπάρχουν εταιρείες που με …λογικές τιμές παρέχουν αληθοφανείς «κριτικές», δίνουν «συστάσεις», χειραγωγούν πελάτες και φορτώνουν με «Likes» επιχειρήσεις και πρόσωπα για να βελτιώσουν την εικόνα τους …
Ακόμη και η πλατφόρμα του γνωστού TripAdvisor, με θυγατρικές και συνδεόμενες επιχειρήσεις, που διεκδικεί την ορθή πληροφόρηση, λειτουργεί συνδυαστικά .
 
 
πρόγνωση καιρού απ?το weather.gr
 
Ακολουθήστε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
site created and hosted by